Weekberichten 12 - 16 september

Een weekje verder... een weekje wijzer! We werkten heel wat: rekenen, taal, Frans, ... . De breuken zijn toch eventjes zweten. 😊 Maar we geven niet op! We krijgen ze onder de knie! In godsdienst maakten we een geluksdoos. Prachtige kunstwerkjes kwamen tevoorschijn, vol kleur. We dachten na over wat ons gelukkig maakt en wat we nodig hebben om gelukkig te worden! Waar hebben we behoefte aan? Chips en snoepjes zijn toch een veelvoorkomende behoefte... De verkeerslessen zijn ook zeer leerrijk, vind ik persoonlijk. De leerlingen leren heel wat over hun plaats in het verkeer, als voetganger en als fietser. 

Het lesuurtje over planning was misschien wat stresserend voor sommige leerlingen. Plots stonden er drie proeven gepland in de komende periode. Maar relax max! Voor alles een oefenbundel, studiewijzer, studeertips ... . Met een goede planning zal alles meer dan goed aflopen. En bij vragen of probleempjes, slechts één adres, de juf! We leren leren! Rome is niet in één dag gebouwd. 😊

Vrijdag was het strapdag. Hoedje af voor de leerlingen! Er werd hevig 'gestrapt'! Van heinde en verre kwamen de leerlingen enthousiast aan. De terugrit was misschien wat minder aangenaam, wat een regen! Maar er werd zeker niet geklaagd en gezaagd. Het strapdansje werd met heel veel zwier en flair gedanst. We waren onmiddellijk in de leuke sfeer! 

Volgende week belooft een drukke week te worden: de belevingsloop en de verkeersveilige dagen! Aan beweging dus geen gebrek! Dit zal een aangename afwisseling worden met het werken en leren in de klas! Een uitgebreid verslagje met foto's volgt. De mail met informatie komt eraan. 

Fijn weekend iedereen! Geniet van de welverdiende rust. 

Gerelateerde blogberichten

Terug aan de slag

Pijltje

Een goede start!

Pijltje