week 25 - 29 maart


De grootste belevenis deze week was ons bezoek aan de sterrenwacht 'Cozmix'. Wat een ervaring voor de kindjes. We werden heel hartelijk ontvangen en klommen de steile trap op tot bij de telescoop...WAUW! Het was wat bewolkt dus konden we niet naar de zon kijken maar we ontdekten wel een rode auto in de boom. Daarna leerden we de planeten kennen maar die kenden ze reeds van in de klas! Goed opgelet hoor! Na de pauze mochten we plaatsnemen in de ligzetels. We kregen een mooie film over Lars de ijsbeer,  de sterrenbeelden en de planeten te zien. Heel indrukwekkend! Na onze middagpauze buiten maakten en lanceerden we onze raketjes. Kitana was de winnares! Een dag om nooit meer te vergeten.

We werkten verder in ons hupboek, schrijfboek en rekenboek.

We vierden deze week 3 verjaardagen! Kitana trakteerde op maandag met een lekkere unicorn-taart. We vierden haar verjaardag samen met deze van hup! Op woensdag werd Juliette 7 jaar en haar verjaardag werd ook uitgebreid gevierd met lekkere fruitsalade. Een dikke proficiat aan de meisjes!

De liedjes voor de eerste communie werden geoefend bij juf Sandy.

We oefenden het aftrekken met brug tot 20. Ik ben ontzettend trots op de kindjes. De meeste hebben het onder de knie. Hierbij mogen ze de busjes zeker nog gebruiken. Heel wat kindjes kunnen het reeds zonder materiaal. We doen dit elk op ons eigen tempo. 

De rommelmarkt was een groot succes! We kunnen een mooi bedrag schenken aan Broederlijk Delen. Een grote dankjewel!

Ik ruimde de klasbieb wat op. De kindjes mochten elk wat boekjes mee naar huis nemen. Blije gezichtjes!

Vrijdagnamiddag kwam lammetje Sanne op bezoek. Ze werd zondag geboren en ze maakte reeds haar eerste uitstapje. Bedankt mama Wendy om ons dit mooie moment te bezorgen!

Geniet van de Paasvakantie!Planning  15 - 19 april

Maandag 15 april

- Huiswerk wiskunde Target 8 pagina 41 (oefening 1 en 2 moet, oefening 3 mag)

Dinsdag 16 april

- Inoefenen woorden thema 8 - week 2 in oranje boekje. Deze woordjes schrijven tegen donderdag. Dictee op donderdag.

Donderdag 18 april

- Huiswerk taal in oranje mapje (inoefening thema 8 - week 2). 

- Dictee thema 8 - week 2.

- Oudercontacten: de ouders die ik wens te spreken werden reeds uitgenodigd. Indien er nog bezorgdheden zijn of indien jullie zelf een oudercontact wensen dan mag je mij altijd contacteren. 

Vrijdag 9 april - Juf Sandy geeft les
Gerelateerde blogberichten

week 12 - 16 september

Pijltje

week 1 - 2 september

Pijltje