week 18 - 22 maart


Ik ben een ongelooflijke trotse juf! Mijn schatten hebben het super gedaan tijdens de instapviering! Nu aftellen naar de grote dag van 19 mei. 

Wat heeft iedereen genoten van ons toneeltje! Wij kregen alleen maar lovende woorden. Ik ben dan ook ontzettend trots op mijn klasgroep! Ze deden het fantastisch! Ook de voorbereidingen waren superleuk! Een activiteit om nooit meer te vergeten! Geniet van de foto's! Bedankt mama Maeva om hen zo mooi te schminken! 

We leerden deze week aftrekken met de busjes of de blokjes. Sommige kindjes vinden dit gemakkelijker dan de optellingen :). 

Onze raket is afgewerkt is en we leerden er een leuk versje bij.

Tijdens de lessen godsdienst hoorden we het verhaal van Héritier in Congo. Dit is een verhaal over de boeren in Congo die pindanootjes verkopen op de markt.  We proefden dan ook pindanootjes in de klas en iedereen was fan!

Op dinsdag werd het paaspotje gemaakt dat we volgende week zullen klaarzetten voor de paashaas.

We werkten verder in onze boekje over de ruimte en bekeken leuke en leerzame filmpjes van Paxi.

Op dinsdag gingen we kijken naar het toneel ' Schaap en raaf' van de derde kleuterklas. Proficiat juf Hilde en alle kleuters! Het was ontzettend mooi!

Volgende week wordt er geen nieuw spellingspakket aangeleerd. Dus volgende week is er geen dictee en wordt het oranje boekje niet meegegeven naar huis. 

Fijn weekend!Planning  25 - 29 maart

Maandag 25 maart

- Huiswerk wiskunde Target 8 pagina 23.

- Voormiddag: Verjaardag Kitana en hup  vieren in de klas. 

- Namiddag: rommelmarkt (brief met afspraken werd reeds meegegeven)

Dinsdag 26 maart

- Leeruitstap naar sterrenwacht Cozmix in Beisbroek. Daar bekijken we een film over de ruimte, kijken we in de telescoop naar de zon en maken we raketjes. We gaan een volledige dag op uitstap en vertrekken rond 9 uur en zijn terug om 15u.30. We gaan samen met 1A. Meebrengen: rugzakje met 2 tussendoortjes, drankje(s) en een lunchpakketje voor 's middags. 

Woensdag 27 maart

- Verjaardag Juliette vieren in de klas.

Donderdag 28 maart

- Middag: sobermaal op school. Geen warme maaltijden te verkrijgen.

- Meebrengen: kom, lepel en handdoek

- GEEN huiswerk en GEEN dictee

Vrijdag 29 maart - juf Sandy geeft lesGerelateerde blogberichten

week 12 - 16 september

Pijltje

week 1 - 2 september

Pijltje