Weekverslag 21 tot 25 november 2022

Dag lieve ouders,


Deze week:

werkten we rond het thema 'grootouders': we ontdekten dat er veel verschillende namen zijn voor de grootouders: mammie en pappie, bomma en bompa, marraine en parrain, oma en opa, meme en pepe,... We vertelden wat de grootouders zoal doen voor en met ons: we mogen er logeren, krijgen iets lekkers, mogen mee naar de zee of de speeltuin of het bos, we doen leuke dingen samen zoals tuinieren, bakken, zwemmen,... 

hoorden we het verhaal van Jules en zijn grootouders, hebben we gekleurd, de ketting van oma versierd en maakten we veel puzzels

mochten we genieten van een aantal leuke en gezellige bezoekjes in onze klas: er waren grootouders die een konijn meebrachten (zo zacht en zo lief! We mochten het aaien), grootouders die mee kwamen turnen, en grootouders die mee kwamen spelen in onze klas. Bedankt om op bezoek te komen! 

leerden we een grappig liedje over opa en oma.

hebben we veel geschilderd maar ssssst! Daar mogen we nog niets over verklappen! Nog een weekje geduld, oma en opa!

kwamen we op donderdag weer samen in de zaal voor een MOS-moment: we leerden hoe we afval moeten sorteren en hoe lang alles blijft liggen voor het verteerd is (en dat is lang!). Dit leerden we met het verhaal 'schaap zwemt (niet)'Volgende week:

werken we verder in het thema 'grootouders' en verwachten we nog heel leuke bezoekjes.

krijgen de kleuters hun zelfgemaakte attentie voor de grootouders mee naar huis (graag het zonnezakje dan terug mee geven naar de klas)

is juf Elise op vrijdag in de klas


Prettig weekend!

groetjes juf Els

klik hier voor de foto's van deze weekGerelateerde blogberichten

foto's 1 en 2 september 2022

Pijltje

Weekverslag 5 tot 9 september 2022

Pijltje