Week 7/11 - 10/11

Weekverslag 7/11 - 10/11

Seppe was jarig deze vakantie! Wegens alle drukte vieren we zijn verjaardag met wat vertraging volgende week maandag! Dikke proficiat, Seppe!

Ook mochten we deze week een nieuwe leerling verwelkomen in onze klas. Wat is iedereen lief voor hem! Welkom in onze klas, Abderrahman! 

We herhaalden deze week het optellen en aftrekken tot 5. Het blijft belangrijk om de splitsingen goed in te oefenen. Zo zullen de optellingen en aftrekkingen tot 5 vlotter lukken.

Ook leerden we het woordje oog van juf Mila. 

Op donderdagvoormiddag kregen we hoog bezoek. Sint-Maarten en de zwarte pieten kamen langs. Ze vertelden ons dat ze onze pakjes hadden verstopt. We kregen per klas een puzzel die ons kon vertellen waar onze pakjes verstopt waren. Daarna gingen we met de hele school te voet onze cadeautjes ophalen. Wij vonden ze in het Hemels Broodje. Wat was dit een leuke wandeling!

Donderdagmiddag was een super leuke spelnamiddag. De opendeurtjes tussen L1 en L2 was een groot succes. Er konden verschillende leuke spelletjes gespeeld worden in het 1ste en 2de leerjaar.

Geniet van het Sint-Maartenweekend!


Planning 14/11 - 18/11

 Maandag 14 november 2022 (Juf Sharona)

  - Vervolg stage juf Mila

  - Huiswerk rekenen p. 8 (indienen woensdag) 

 Dinsdag 15 november  2022

  - Huiswerk taal 'oog' (indienen donderdag)

 Woensdag 16 november 2022

 

 Donderdag 17 november 2022

  8u30 omkleden turnles

  - Huiswerk schrijven 'oog' (indienen maandag)

 Vrijdag 18 november 2022

 Dictee t.e.m. oog

 

Gerelateerde blogberichten

Welkom!

Pijltje

Eerste schooldag

Pijltje